Een demo bij jouw bedrijf

Is Logis een goede keuze voor jullie bedrijf?

Overweeg je (andere) software?

Het overstappen op andere software vergt voorbereiding. De aanschaf en implementatie is niet iets wat je dagelijks doet. Om je te helpen bij het maken van een correcte afweging, beantwoorden wij graag al je vragen. We voorkomen namelijk graag dat je appels met peren gaat vergelijken. 


De behoefte van jullie bedrijf

Wat zijn jullie wensen?

Allereerst is het belangrijk de behoefte van jullie bedrijf goed in kaart te krijgen. Daarna kun je maar oplossingen gaan kijken. Is het helder wat jullie bedrijf nodig heeft? Ook als dat nog niet helemaal duidelijk is, komen we graag persoonlijk kennismaken. Zo kunnen we samen bespreken wat jullie wensen precies zijn. Je kunt ook je inhoudelijke en technische vragen stellen, want je zit aan tafel met de makers van Logis.Op jouw locatie

Wat krijg je te zien bij een demo?

Laten we eerst persoonlijk kennismaken. Ook gaan we inventariseren wat er bij jullie nodig is. Logis is uitgerust met veel functionaliteiten. Om de juiste aansluiting te vinden bij jullie werkprocessen, brengen we dit samen in kaart. 

Natuurlijk tonen we live onze software. Je mag er dan ook zelf in rondkijken. En het speerpunt voor planners, je krijgt antwoord op de vraag: "Hoe plan je een activiteit in Logis?" Op het planbord ga je activiteiten en mensen toevoegen op de weekindeling. 

Kortom, je  je kunt ter plekke zien hoe Logis werkt en je krijgt direct antwoord op je vragen. 

bg

Voor wie is Logis?

Het programma is specifiek ontwikkeld voor de planning van bedrijven in speciaal transport. Je kunt hierbij denken aan bedrijven die uitzonderlijk transport verrichten.


Veelgestelde vragen
circle

Ja, wij willen een demo!

Laat hier je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak. Ook vragen mag je alvast als berichtje achterlaten, graag zelfs!

Is een demo nog te vroeg?

Kijk dan nog even rond bij de 'Veelgestelde vragen'. Je weet dan veel sneller of Logis voor jullie bedrijf een match is. Of bespaar jezelf het uitzoekwerk en laat ons je helpen. 

Veelgestelde vragen
shape-bg

Meer winst, tijd en werkplezier

Hoe pakken we dat aan?

Door het werkproces te automatiseren krijg je een hogere bezettingsgraad, productiviteit én marges. Hoe Logis daar de gouden schakel in is, leggen we uit in deze PDF


PDF downloaden